Kosthold

KAMPANJE


Spar 500 kr med startpakken!


Inkluderer førstegangskonsultasjon og tre oppfølgingstimer! 


KOSTHOLDSVEILEDNING

Hello world

Jeg heter Line Berglid og er utdannet kostholdsveileder!


Kostholdsveiledning hos meg innebærer individuelle konsultasjoner, med fokus på riktig ernæring og kosthold tilpasset dine mål og forutsetning.


Ved førstegangskonsultasjon kartlegges bakgrunn, livsstil og kosthold, og vi setter opp gjennomførbare mål. Oppfølgingstimene består av statusoppdatering og evaluering, og det gjøres eventuelle endringer. Jeg tilbyr også kostanalyse, som er en næringsberegning av kostholdet hvor inntak av både mikro- og makronæringsstoffer blir analysert. En annen tilleggstjeneste er utarbeidelse av en individuelt tilpasset kostplan, som sikrer et fullverdig kosthold basert på rene råvarer. 


Jeg har selv hatt diabetes type 2 i over 15 år, og vet at det kan være vanskelig å endre livsstil. Det er mange som faktisk ikke vet hva som påvirker blodsukkeret vårt, og det finnes så mye forskjellig informasjon hvis man søker på nettet. Jeg fikk selv hjelp fra en ernæringsveileder da jeg fikk diagnosen, og føler at det hjalp meg til å finne den livsstilen som passet meg. Jeg klarer meg uten medisiner ved hjelp av et optimalisert kosthold, og fysisk aktivitet, uten at jeg føler at jeg har forsaket så mye.


Med noen små endringer i hverdagen, kan man faktisk redusere risiko for mange av følgesykdommene, som et for høyt blodsukker over tid kan gi.


Jeg har også en egen nettside hvor jeg prøver å legge ut litt oppskrifter, tips og råd. Ta kontakt for en uforpliktende samtale for å høre hva jeg kan hjelpe deg med.

KOSTHOLD FOR ALLE


Søker du etter kompetanse på sammenhengen mellom kosthold og helse? Jeg kan hjelpe deg med å analysere kostholdet ditt, beregne ernæringsbehov og gi kunnskapsbaserte kostråd basert på dine behov. Ta kontakt i dag!


unsplash