Treningssenter

Treningssenter

Sjekk ut vår nyeste avdeling med digitaliserte treningsapparater som åpnet den 1. mars 2024! 

Nesklinikken går over to etasjer og er godt utstyrt med treningsapparatater fra Technogym som tilfredsstiller et godt treningsmiljø for hver enkelt. I tillegg til den nye avdelingen (BIO treningsavdeling) har vi også en underetasje som er fullt utstyrt for komplett trening og en speilsal som er svært bruksvennlig for alternative øvelser både i slynger, på matte, balanseputer, med manualer, kettlebells o.l.

For å kunne trene her hos oss, skal alle nye medlemmer ha minst to veiledningstimer med en av oss fysioterapeuter. På den måten er du sikret riktig trening basert på dine mål og forutsetninger. 

ÅPNINGSTIDER: Treningslokalene i underetasjen er åpent for medlemmer fra kl 06-22 alle dager. Den nye avdelingen (BIO) er stengt for egentrening alle hverdager fra kl 10-16, men ellers åpent resterende tid mellom kl 06-22.

Vi har heis for dem som ikke kan benytte trapp.

Nysgjerrig og vil gjerne ta en titt? Kom gjerne innom eller ring oss på telefon! Har du allerede bestemt deg, så bestill time med en av oss!

Nesklinikken satser innen treningsteknologi!

Nesklinikken har utvidet treningssenteret med en ny avdeling med digitaliserte treningsapparater fra Technogym! Dette er en unik treningsløsning som er skreddersydd til alle som har ett ønske om å kartlegge sin fysiske status og har behov for veiledning i trening. Her vil du på en måte få din egen personlig trener på hvert enkelt apparat, som vil hjelpe deg til å kunne trene mer effektivt!


Dette er unike treningsapparater fra Technogym som hjelper deg med personlige innstillinger og gir deg riktig belastning og arbeidstempo, og videre treningsøkter skreddersys for å oppnå best mulig resultat av treningen.


Alle nye brukere som ønsker å benytte seg av det nye utstyret skal ha to veiledningsavtaler med en fysioterapeut før du kan inngå medlemsskap og trene alene. På disse to veiledningsavtalene vil du få opplæring i pålogging og bruken på samtlige treningsapparater som er enkel å følge.


Åpningstider:

Hverdager kl 06:00 - 10:00 og 16:00 - 22:00

Alle helger og røde dager kl 06:00 - 22:00


Er dette noe for deg? Ta kontakt med en av oss, så hjelper vi deg i gang!