Om oss

VEILEDER I KOSTHOLD OG ERNÆRING

..."vi er så forskjellige, og det kan være vanskelig å gjøre endringer med all den informasjonen man finner i media. Jeg mener at det er bedre å imøtekomme enkeltindividet der de er, for å veilede ut fra det ståstedet de er i nå. Små endringer kan gi deg en bedre helse, nå og i fremtiden."

Line Berglid

Mobil: 99 64 03 55

Nesklinikken er så heldig og har Line med på laget! Line har en bachelor i ernæring og jobber som kostholdsveileder, og har god kompetanse innen kartlegging av kosthold, beregne inntak av næringsstoffer og vurdere kostholdet ditt opp mot dine preferanser. Line har stort fokus på enkeltindividet, og ser på kropp og helse som en helhet.


En bachelor i ernæring omfatter sammenhenger mellom kosthold, næringsstoffer og helse både på cellenivå, individnivå og samfunnsnivå. Sentralt i faget er ernæringsvitenskaplig forskning og betydningen av ernæring og kosthold for helsen gjennom hele livsløpet, med vekt på forebygging av livsstilsykdommer og behandling av ernæringsrelaterte tilstander.


Så hvis du trenger litt kostholdsveiledning, ta gjerne kontakt via egen online booking eller over telefon! 

FYSIOTERAPEUTER

MARTE BERGERSEN

HELPRIVAT FYSIOTERAPEUT

Mobil: 47 76 41 16

Marte har jobbet 10 år som fysioterapeut, og har opparbeidet seg god klinisk erfaring i behandling av muskler, sener -og leddplager. Hun har god erfaring med behandling av skulder - nakke - ryggproblematikk og tatt flere relevante kurs innen ortopedi og idrettskader.

Marte kan tilby trykkbølgebehandling, kinesiotape, dryneedling/tørrnåling, samt andre manuelle teknikker for å lette på dine plager, og er alltid opptatt av å kombinere dette med veiledende øvelser og aktivitet basert på dine mål og forutsetninger. 

Marte jobber mandag - torsdag. Fri fredager.

STIG-PETTER BJØRKEDAL

MENSENDIECKTERAPEUT MED OFFENTLIG TILSKUDD

Mobil: 41 24 56 37

Stig-Petter er utdannet Mensendieckterapeut og har  jobbet i Nes i 20 år, og opparbeidet lang og bred erfaring i behandling og opptrening etter skader, operasjoner, og nevrologiske lidelser.


Stig-Petter har utvidet kurs i tverrfaglig slagrehabilitering ved Ullevål Sykehus, og deltatt på flere kurs i ortopedisk opptrening/rehabilitering, samt rehabilitering etter sportsskader. Han har kurs i undersøkelse og behandling av kjeve- og nakkepasienter hos Hans og Olaf fysioterapi.

Stig-Petter jobber alle hverdager. 

STIAN HOLANGER

HELPRIVAT FYSIOTERAPEUT

Mobil: 48 19 37 60

Stian er en av våre to helprivate fysioterapeuter på Nesklinikken. Ved siden av tradisjonell fysioterapi har Stian en videreutdannelse i behandling av langvarige smerter og er personlig trener. Han har tatt kurs innen AktivA, ortopedisk medisin, kinesiotape, dryneedling/tørrnåling, kosthold, ultralyddiagnsostikk, smerter i muskel- og skjelettsystemet og kognitiv terapi.

Stian har en allsidig bakgrunn fra privat- og kommunal praksis. Han kan tilpasse individuelle treningsprogram.

Hvis du sliter med smerter eller ønsker å komme i gang med trening, kan du kontakte Stian via mobiltelefon eller bestille time under!


Stian jobber alle hverdager. 

LIV SVENDSEN

PSYKOMOTORISK FYSIOTERAPEUT MED OFFENTLIG TILSKUDD

Mobil: 45 73 07 21

Liv er psykomotorisk fysioterapeut  og jobber fem dager i uken med driftstilskudd, og har mange års erfaring innen fagfeltet.


Liv jobber alle hverdager.